Et godt filter forbedrer indeklimaet i dit hus

Har du et dårligt indeklima i dit hus, er du ikke så god til at få luftet ud eller trænger dit nuværende filter til at blive skiftet ud? Uanset hvad kan ventilationssystemerne fra Nilan og Genvex anbefales. Disse virksomheder er to af de bedste i branchen, der har mange års erfaring med at optimere danskernes indeklima gennem deres produkter.

Skal jeg vælge Nilan eller Genvex?

Nilan udvikler og producerer ventilationssystemer af høj kvalitet, der med sikkerhed vil sikre dig et godt indeklima i dit hjem. Nilan har særligt fokus på den teknologiske udvikling, da det giver dem mulighed for at producere nogle af de bedste ventilationsanlæg på markedet.

Virksomheden er også grundlagt på dette fundament, da Nilan begyndte at udvikle at udvikle ventilationsløsninger som en reaktion på et stigende antal af isolerede bygninger, der medførte dårligere indeklimaer. Nilan har altså altid haft et fokus på fremtiden og forsøgt at være på forkant med udviklingen for altid at kunne sikre sine kunder det bedste indeklima muligt.

Genvex udvikler ligeledes kvalitets ventilationsanlæg til konkurrencedygtige priser i håbet om at være med til at forbedre folks indeklima og dermed også deres helbred. Genvex anlæggene er designet og udviklet til at optimere fugtighed og temperatur i hjemmet, hvilket er de to vigtigste faktorer for et sundt indeklima.

Genvex har desuden et udpræget fokus på miljøet gennem deres forretningsplan, der har fokus på både at drive en miljøvenlig virksomhed men også på at energioptimere folks hjem gennem deres ventilationsanlæg.

Begge er altså gode løsninger, hvis du vil forbedre dit indeklima, glemmer at lufte ud eller bare trænger til at få skiftet dit nuværende filter. Du kan læse mere om de forskellige produkter og filtre til huse hos Filterhuset, der har et stort udvalg af Nilan Genvex filtre til huse.