Find et godt tillægslån på Hæveautomaten

Mange boligejere får ofte brug for at modernisere deres ejendom, idet man jævnligt skal renovere ejendommen, så den altid er i god og funktionsdygtig stand. Især på energisiden bør man være opmærksom på energislugende steder, hvor det ofte kan betale sig at foretage en investering, der betaler sig selv hjem på 5-6 år. Der findes masser af lån fra privat lånefirmaer på Hæveautomaten.dk, og man kan ud for hvert enkelt lån se maksimalt lånebeløb, afdragstiden og udgiften (renten) på dette lån. Gode eksempler på opgaver på ejendommen kan være:

  • Solceller.
  • Solvarme.
  • Hulmursisolering.
  • Jordvarme (Varmepumpe).
  • Nye energivinduer.

Realkredit, bank eller lånefirma?

Der finder masser af online muligheder for kviklån, og flere af disse kan være yderst kostbare målt i Årlige Omkostninger i Procent (ÅOP), som er den nemmeste og sikreste måde at sammenligne lån på, idet her er alle omkostningerne inkluderet i den effektive rente. I banken og ved realkreditinstituttet vil man som regel kunne få tilbudt nogle meget billige lån, men man skal dig huske på, at der kommer en del skjulte gebyrer på i form af:

  • Stempelafgift.
  • Etablering.
  • Tinglysning.
  • Bidrag.

Så hvis man skal have et stort låne på flere 100.000 kr. over en lang årrække, så bør man nok koncentrere sig om at få et banklån eller realkreditlån, hvor man desuden må stille sin ejendom i pant for lånet. Men hvis man blot har brug for et kortvarigt mindre lån, så er det både langt hurtigere og billigere at finde et passende kviklån på internettet, idet man får en dækkende oversigt hos Hæveautomaten.

Typer af lån

Inden for banksektoren findes der masser af typer af lån, og man kan læse mere om dette hos Wikipedea opslagsværket. Et lån er derfor en aftale mellem to parter, hvor den ene part er långiver, som leverer en sum penge til den anden part låntageren. Der kommer visse kreditomkostninger på et lån samt renter, der normalt passer til de frie markedskræfter og udbud og efterspørgsel. Et kviklån kaldes også til for et mikrolån, SMS-lån, minilån og andre navne, og her er der normalt tale om lån op til 10.000 kr, mens forbrugslån kan være på flere 100.000 kr. Faktisk kan man også finde kvik lån på flere 100.000 kr., da folk i dag omfatter et kviklån som et lån man kan klare online på få minutter uden at stille sikkerhed, være til personlige møder og vente mange dage på et svar. Online kviklån får man som regel svar på indenfor et kvarters tid, idet man blot ikke skal være registreret som dårlig betaler og samtidigt have et rimeligt rådighedsbeløb hver måned.